Alta tensió en El Corte Inglés de Galotxa en trinquet

14/05/2019

Alta tensió en El Corte Inglés de Galotxa en trinquet

La máxima categoría de les que es disputen en trinquet del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, viu grans partides cada setmana.

Els primers classificats, la Pobla de Vallbona A, visitaven dissabte a l’Odontica Riba-roja A, en una partida que podía ser decisiva per a la classificació final. Efectivament, l’enfrontament entre ells deixava el resultat més ajustat de la jornada, ja que el 55 a 70, favorable als jugadors de la Pobla, repartia els punts entre les dues formacions protagonistes. Jordi, Zarzo, Raul i Tindro sumen ara 19 punts al seu caseller, amb la qual cosa depenen d’ells mateixos per a jugar la gran final.

L’Alfara de la Baronia busca mantindre la segona plaça de la classificació, ja que va guanyar jugant en el trinquet d’Algimia en el seu enfrontament amb el Guerrer de Moixent A amb un clar 70 a 25. Qui puja de la quarta a la tercera posició, augmentant les seues opcions de jugar la final, es l’Alfara del Patriarca A. Els de l’Horta Nord guanyaven dissabte passat a domicili al Pobla de Vallbona B, i gràcies als tres punts que li donen el 30 a 70 final, sumen ara un total de 17 punts, només un per darrere de la Baronia, i també només un punt per davant del Riba-roja. Tot es decidirà en la pròxima i última jornada, que enfrontarà als quatre primers classificats entre ells. La Pobla de Vallbona A rebrà a l’Alfara de la Baronia, mentre que l’Alfara del Patriarca jugarà en casa davant Riba-roja.

Classificació 1ª trinquet:
1.-CPV Pobla Vallbona A - 19 punts
2.-CPV Alfara Baronia - 18 punts
3.-CPV Alfara Patriarca A - 17 punts
4.-Odontica Riba-roja A - 16 punts
5.-CPV Pobla Vallbona B - 9 punts
6.-CPV Guerrer de Moixent A - 2 punts

En segona categoría les semifinals ja han viscut les seues primeres partides, i ens han deixat ja dos equips com a ferms candidats per a jugar la final. En la primera semifinal l’Onda A va rebre al seu trinquet al Trinquet de Torrent A, pero els de l’Horta feren valer la seua major experiencia en partides d’aquest nivel, i deixaven el marcador en un 20 a 70 que els fa tindre quasi els dos peus en la final que es jugarà precisament al seu trinquet la vesprada del dissabte 1 de juny. L’altre emparellament compta amb el Manises A i l’AF Arquitectura Riba-roja B com a protagonistas, i de momento son els segons els que han pres avantatge, al guanyar en Manises l’anada 35 a 70.

Pel que fa a tercera categoría, l’Odontica Riba-roja D va caure en la primera partida davant l’Ajuntament de Massalfassar E 45 a 70. Mentre que la Pobla de Vallbona D guanyava quasi per la mínima al Massamagrell 70 a 60, de manera que aquesta semifinal està encara en l’aire. El Màxim Domènech Alberic va derrotar al Manises D, 20 a 70, en el trinquet de l’Horta, en la primera eliminatoria de quarta A. En l’altra semifinal de la categoría no hi ha res decidit, ja que la Pobla de Vallbona G va guanyar 65 a 70 al Socarrades Campanar.