El Diputació de Raspall Autonòmic afronta la recta final de la lliga

14/05/2019

El Diputació de Raspall Autonòmic afronta la recta final de la lliga

La 36ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, va viure la setmana passada la seua penúltima jornada, que va deixar algunes sorpreses.

El primer equip classificat, la jove formació de La Vall A, jugaba en casa davant el Bicoroliva Bicorp A, segon en la taula, i es podría pensar que guanyarien els de la Ribera, tot i enfrontar-se amb un gran equip com es el de Bicorp. Pero Ivan, Rafa i Marc, jugadors de La Vall, no jugaren en el trinquet de Càrcer, ja que ara están reformant-lo, de manera que s’enfrontaren en el carrer d’Alcàntera davant Borja, Guillem i Victor. El resultat final, de 30 per 40, li donava la victoria i dos punts als de Bicorp, encara que La Vall aconseguia el punt necessari per a mantindre’s en la primera posició, ja que tenen el tanteig particular favorable davant Bicorp.

L’altra partida tenia al Gavarda A i al Xeraco A com a protagonistes en el carrer de pilota del club de la Ribera. Castanyero, Caxu i Adrian s’enfrontaven en una gran partida al seu carrer davant el trio de la Safor, format per Guille, Dorin i Ibiza. La formació de Xeraco començava molt forta al principi de la partida, sumant els primers tres jocs seguits, pero la partida es nivellava, fins al 20 per 25 favorable a Xeraco. Els quals, en un últim esforç, apretaven en el tram final, deixant el marcador en un 25 a 40 que els donava els tres punts en joc.

Classificació 1ª categoría:
1.- CPV La Vall A - 19 punts
2.- Bicoroliva Bicorp A - 19 punts
3.- CPV Xeraco A - 13 punts
4.- CPV Gavarda A - 3 punts
5.- Juanjo Trad. La Valldigna - 0 punts

Pel que fa a la divisió de plata, son els joves de Sumacarcer els que manen en la classificació, amb un total de 18 punts, gràcies als tres que va guanyar davant Otos A en la última jornada. En la segona posició figura el Canals A, amb dos punts menys, i que ha pujat aquesta jornada del tercer lloc, al haver-li guanyat precissament al Xeraco B, que ocupava la segona plaça i que ara baixa a la tercera posició. En la tercera categoría son el Bicorp B i Gavarda C qui empaten al capdavant del grup 1, mentre que en l’altre grup es Genoves qui ocupa el primer lloc en solitari, per davant del Gavarda B. Respete a quarta A, qui ocupen les primeres posicions son l’Oliva B i el Lanzadera Montserrat A, tot i que als de la Ribera els falten encara dos resultats. La Vall B i El Dau Rafelbunyol C son els líders dels grups de quarta B, mentre que l’Alqueria d’Asnar C i l’Ajuntament de Beniparrell I ho son de quarta categoria C.