Montserrat manté el liderat d'El Corte Inglés de Galotxa

13/05/2019

Montserrat manté el liderat d'El Corte Inglés de Galotxa

La part alta de la classificació de la primera categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, continua encapçalada pel Lanzadera Montserrat i l’Ajuntament de Beniparrell.

En la jornada del passat cap de setmana quasi tots els equips de la part alta compliren amb les seues expectatives, i continuaren sumant punts. En el cas del primer classificat, el Lanzadera Montserrat va sumar els tres punts davant l’Inmobiliaria Palanca Foios, aconseguint mantindre la seua privilegiada posició. Pel que fa a l’Ajuntament de Beniparrell A, Roberto, Hilari i Toni aconseguiren un gran resultat al seu carrer de joc, deixant en 10 a l’Electrofassar Massalfassar. El tercer en la taula, Mobles Guillen Faura, es va emportar el derby de les Valls davant el Kiwa Quart, sent la partida més renyida de la jornada. El marcador final de 70 a 60 va deixar dos punts per als de Faura, que jugaven en casa, i altre punt per al Quart, que pot ser molt important en la classificació final. La partida que completava la jornada, amb Albuixech i Ovocity Marquesat com a protagonistas, es resolia de manera favorable a l’equip de l’Horta. Primera victoria per Albuixech, que amb el 70 a 45 sumen tres punts vitals per a la seua salvació.

Classificació Primera Categoria:
1.-Lanzadera Montserrat A - 22 punts
2.-Ajuntament Beniparrell A - 21 punts
3.-Mobles Guillen Faura A - 18 punts
4.-Ovocity Marquesat A - 16 punts
5.-Kiwa Quart A - 14 punts
6.-Electrofassar Massalfassar A - 7 punts
7.-Inmob. Palanca Foios A - 5 punts *
8.-CPV Albuixech A - 5 punts

Mateix ritme que els majors porten els juvenils de Montserrat, que ocupen també la primera posició del seu grup. Sumen 24 punts, tres per davant del Faura, que aquesta semana guanyava per la minima al Quart-Algimia, quart classificat. El Carraixet Tavernes Blanques ocupa el tercer lloc, amb 18 punts, gràcies a guanyar-li dissabte al Beniparrell.