El CEIP Albait de Bolbaite, primer premi en Pilota a l'escola

13/05/2019

El CEIP Albait de Bolbaite, primer premi en Pilota a l'escola

Ja es coneixen quins centres de primària han estat premiats pel seu treball en aquesta edició del programa Pilota a l’escola.

El programa de la Conselleria d’Educació, en la seua vessant de primària, a banda de la sessió al centre i les trobades que s’organitzen, també es composa de l’el.laboració d’un treball final.

Enguany, el primer premi és per al centre CEIP Albait, de la població de Bolbaite a la Canal de Navarrés. Els alumnes de quart, de la mà de la seua mestra Begoña Arnau, han confeccionat un rap que descriu molts aspectes de la pilota valenciana. En este cas, el centre obtindrà un premi valorat en 500 euros.

El segon premi anirà cap a Massamagrell, en concret al centre Sagrada Família de la localitat de l’Horta Nord, on els alumnes, de la mà del seu mestre, Salva Vicente, jugador de Pilota professional, han el.laborat un treball manual. en concret un quadre de hilorama. En este cas el premi tindrà un valor econòmic de 400 euros.

Els altres tres treballs premiats, que tindran 200 euros de valor, (tots els premis consistiran en material específic de pilota valenciana) aniran cap a Alcàntera de Xúquer, amb el seu Bingolota, cap a Benifaió, al CEIP Trullàs, amb la Baralla Pilotari i també cap a Borriana, en este cas pel seu Marxador, al CEIP Pare Vilallonga.

Tots estos premis son possibles gràcies la inestimable col.laboració de la Fundación Trinidad Alfonso. El lliurament dels premis es durà a terme el pròxim 16 de maig al Poliesportiu Municipal de Massalfassar, on la pròpia directora de la Fundación, Elena Tejedor, serà l’encarregada de lliurar estos premis anuals.