Victòries de Bicorp i Beniparrell en la Lliga Bankia de Raspall Femení

13/05/2019

Victòries de Bicorp i Beniparrell en la Lliga Bankia de Raspall Femení

En una nova jornada en la máxima categoría femenina de l’Autonòmic de Raspall, la Lliga Bankia, els equips finalistes del 2018, Bicorp i Beniparrell, demostraren les seues credencials a lluitar pel títol.

Ahir diumenge era el carrer de pilota de Borbotó el lloc on es disputava la jornada nou de la lliga regular. La vesprada oferia dues partides amb interés per als presents, el derby entre els dos equips del club de Bicorp participants en la competició, i l’enfrontament entre el segon i tercer classificat, Beniparrell i Borbotó.

A les 17 hores començaren el Bicorp A i B a fer rodar la pilota de vaqueta, en un enfrontament on el primer equip, format per Mar i Victoria, vigent campiones del torneig, donaren mostres de la seua qualitat, no deixant sumar a les seues rivals ni un sol joc al marcador. Amb els tres punts aconseguits s’asseguraven la primera posició de la classificació, amb la qual cosa creuaran en semifinals amb el quart classificat, que coneixerem la próxima i última jornada, i que será l’Alqueria d’Asnar o Borbotó. Per altre costat, Natalia i Nerea, jugadores del Bicorp B, tancaran la competició en la cinquena posició.

La segona partida de la vesprada ens deixava un interessant enfrontament entre les locals Anabel, Monica i Amparo, integrants del Borbotó, i de l’Ajuntament de Beniparrell, Ana i Noelia. En el començament de la partida les germanes del club de l’Horta Sud no es trobaven a gust, fet que aprofitaven les de Borbotó per avançar-se en el marcador. Poc a poc, Ana i Noelia aconseguien trobar el seu lloc en la canxa, al temps que anulaven a la puntera rival Amparo, i després d’igualar a 20, només deixaven sumar un joc més a les locals, tancant la partida 25 a 40 al seu favor.

Classificació Lliga Bankia:
1.- Coop. Progreso Bicorp A - 19 pts
2.- Ajuntament de Beniparrell - 19 pts
3.- CPV Borbotó - 9 pts
4.- Alqueria d´Asnar - 7 pts
5.- CPV Bicorp B - 0 pts