Racó Pobla Vallbona assolix el liderat del Diputació de Frontó

12/04/2016

Després de la quarta jornada al campionat de Frontó Parelles – Trofeu Diputació de València, l’equip de El Racó de La Pobla de Vallbona, aconsegueix la primera posició en la máxima categoria, després de dur una marxa impecable, de moment, tres partides amb 9 punts. En este cas, el passat divendres l’equip líder afrontava un dur envit contra l’equip que fins ara havia dut la batuta en aquesta categoria, la formació de Xest. Pasqual i Moro es mostraven superiors i aconseguien guanyar per 41 a 31 a Adrián i Alejandro.

Ara mateix, ambues formacions empaten a 9 punts, però, la parella de Xest ja ha completat quatre partides.

La notícia negativa de la jornada es produïa a Almussafes, en partida que enfrontava als de la Ribera contra Quart de Poblet (Adrián i Arcusa). Quan el marcador reflectia un empat a 21, Adrián de Quart patia una lesió que l’impossibilitat acabar la partida, per tant, el marcador final era de 41 a 0 per retira-se l’equip visitant. Tres punts que sumen Dani i Luis, primers que aconsegueixen aquesta temporada. Els de Quart perden una posició i són ara quarts després de que Almenara (Ximo i Fran) assolira la tercera posició al sumar 3 punts en Moixent (Jose i Jaime), ja que guanyaven a domicili per 29 a 41. L’equip de Museros (Enrique i Lemay) descansava en esta jornada.

Per tant, la classificació està d’aquesta manera: 1r-Pobla Vallbona amb 9 punts, 2on-Xest amb 9 punts, 3r-Almenara amb 6 punts, 4rt-Quart Poblet amb 5 punts, 5é-Museros amb 4 punts, 6é- Almussafes amb 3 punts, 7é-Moixent amb 0 punts.

Pel que fa a la 2ª categoria, després de la retirada de l’Almussafes C per lesió dels seus integrants, es reajusta la classificació (ja que las partides que s’havien disputat contra este equip no tenen validesa) situa al Quart de Poblet líder, amb 11 punts. segon es Benicarló amb 9 punts, i a partir d’ahí ja s’obri un tall considerable, el tercer es Casinos amb 3 punts. empatat amb el Quart C, Almussafes B té un punt i Llíria no ha pogut puntuar encara.

Els tres grups de la tercera categoria estan comandats per Paterna, Alcublas A i Moixent B, categoria que després de la següent jornada ja es dividirà en 3ªA i 3ªB. Ja estan classificats per a la 3ª categoria A els equips de Paterna, Godella B, Alcublas A, Godella A. La vacant que queda per a esta nova categoria es decidirà entre el Moixent C i el D.

Beniparrell mana en la primera categoria de entre semana amb 11 punts, empaten en segona posició els dos equips de Massalfassar amb 8 punts, Vinalesa A, quart amb 5 punts, seria l’equip que tancaria les places d’accés a semifinals.

Al grup A de la segona categoria l’equip que està al front de la classificació és el de Vinalesa C, mentre que al B, dos equips empaten al capdavant, Vinales B i Massalfassar D.