Quart de les Valls, Marquesat i Montserrat, en el més alt d’El Corte Inglés

12/04/2016

Els tres equips protagonitzen un triple empat al capdavant de la classificació del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

Els vigents campions, Montserrat, varen guanyar a domicili en el carrer d’Alfarp al segon equip del club del Marquesat. El 50 a 70 final permet sumar un valuós punt a la formació local, que d’aquesta manera abandona la última plaça de la taula, que ocupa ara en solitari l’equip de Meliana. Altre dels favorits, campió en el 2014, Quart de les Valls, no va permetre sumar ni un sol joc al seus rivals del Beniparrell, que no pugueren adaptar-se a les peculiaritats del carrer de la població del Camp de Morvedre. El Marquesat A, per la seua part, va aconseguir una important victòria en la seua partida en Massalfassar, en la qual els jugadors locals es possaven per davant en el marcador, tot i que, finalment, foren els del Marquesat qui guanyaren l’enfrontament. En Foios es va jugar la partida restant de la jornada, on els locals no donaren peu a la sorpresa i guanyaren amb facilitat al Albuixech.

La classificació queda encapçalada per Quart de les Valls, Marquesat i Montserrat amb dotze punts, seguits per Foios, que suma onze. Fora de les places que permetrien jugar la fase final queda Beniparrell, amb nou punts, un més que Albuixech. En la part baixa de la taula trobem al Massalfassar, amb cinc punts al seu caseller. Quedant en places de descens els equips de Marquesat B, amb dos punts, i el Meliana, que només ha sumat un punt en les cinc partides disputades.