La Lliga Professional continua als trinquets de Vilamarxant i Benidorm

26/02/2016

La Lliga Professional continua als trinquets de Vilamarxant i Benidorm

La XXV edició de la Lliga Professional d’Escala i Corda visitarà aquesta vesprada el trinquet de Vilamarxant amb motiu de la disputa de la jornada número dotze que enfrontarà al trio representatiu de Vinalesa format per Puchol II, Héctor i Conillet contra el trio de Pedreguer integrat per Miguel, Pere i Héctor II.

Per als de Vinalesa es tracta d’una partida a vida o mort, ja que necessiten la victòria per a certificar el pas a les semifinals del torneig. Una derrota sense sumar cap punt els deixaria eliminats matemàticament del torneig, mentre que si sumaren un punt únicament podrien accedir a semifinals si es produïren una sèrie de resultats favorables en les tres jornades restants de competició.

Per la seua part, el trio de Pedreguer també necessita la victòria per escalar posiciones i situar-se entre els quatre millors equips. A pesar d’això, desprès de la partida de Vilamarxant encara li restarà una partida de la fase regular per disputar, en la que si guanyarà sense deixar sumar cap punt al seu rival, s’asseguraria el pas a semifinals a pesar d’una derrota a Vilamarxant.

L’activitat en la Lliga Professional durant aquest cap de setmana es completarà el diumenge, a partir de les 11:30 hores al trinquet de Benidorm amb la disputa de l’antepenúltima jornada de la fase regular. El duel enfrontarà al conjunt local format per Pere Roc II, Dani i Tomàs II contra el trio representatiu d’Alcàsser integrat per Santi Silla, Javi i Monrabal que ja no tenen opcions d’accedir a la fase final.

Es tracta d’un enfrontament en el qual el trio de Benidorm buscarà aconseguir els dos punts que necessita per assegurar-se una plaça en la ronda de semifinals, mentre que el trio d’Alcàsser buscarà continuar amb la bona imatge que van donar en l’última partida de la fase de grups que van disputar al trinquet d’Alcàsser i en la que van aconseguir la seua única victòria en la Lliga.