Un torneig El Corte Inglés ple d'emocions

04/05/2015

La disputa de la desena jornada del trofeu El Corte Inglés de Galotxa ens va deixar amb el mateix panorama d’igualtat, a causa del repartiment de punts en gairebé totes les partides disputades.

Els dos líders, Quart de les Valls i Montserrat B, van vèncer però no van convèncer, ja que les seues partides les varen guanyar en els últims compassos. Els de el Camp de Morvedre es desplaçaven al carrer “Conrado Casanova” d’Alfarp per mesurar-se amb uns seriosos aspirants, el Marquesat, equip situat a la tercera plaça de la classificació, amb el que es presumia una de les partides més interessants de la jornada. No va defraudar aquesta partida als presents, ja que els jugadors locals, després d’aconseguir un avantatge de 3 jocs a mitjan partida, no van aconseguir mantenir el ritme, i aquest fet, juntament amb una recuperació de joc de la formació visitant, va permetre primer la igualada a 55, i la posterior victòria per dos jocs del Quart. El Montserrat B, d’altra banda, va saldar el seu desplaçament a Massalfassar amb una altra ajustada victòria, 70 a 55, enfront d’un equip que a casa sempre multiplica el seu rendiment. Amb aquests dos resultats, Quart i Montserrat B continuen igualats a 23 punts al capdavant del grup.

El Montserrat A prossegueix amb la seua recuperació, i es troba ja en el bon camí per aconseguir les semifinals. De moment, el dissabte passat va sumar els tres punts enfront d’un rival directe, Borbotó, amb el que es manté a la zona mitjana de la taula, en sisena posició, amb 16 punts, a tan sol tres punts de la quarta plaça. Foios va recuperar les sensacions que els van portar a aconseguir el subcampionat en el 2014, i va vèncer en la seua canxa al Beniparrell, si ben els visitants van sumar un punt que els manté empatats amb Marquesat en la tercera posició. En la lluita per evitar el descens, Les Valls va guanyar una partida vital al Meliana, que els permet distanciar-se dels de l’Horta, cuers a dia de hui.