Mario i Escoto jugaran la gran final del “Individual sub-23” de raspall

30/09/2013

Els dos jugadors favorits en les semifinals van passar a la gran final. Mario va derrotar, 25 a 5, a Nalda. Escoto guanya amb més dificultats a Brisca, 25 a 20. La gran final es disputara diumenge 6 d’octubre

Mario de Bicorp, va segellar la seua classificació en el trinquet de Bellreguard, on va guanyar la seua semifinal davant de Nalda de Piles, per 25 a 5, demostrant que es un dels grans favorits. Per la seua banda, Escoto d’Oliva va aconseguir la seua classificació en el trinquet de la Llosa de Ranes, on va véncer a Brisca d’Oliva per un ajustat 25 a 20, en una partida molt disputada on Brisca a punt va estar de donar la gran sorpresa en la competició.

Dimecres 2 d’octubre, en el trinquet de Castelló de Rugat es disputa la final per la tercera plaça. Una partida on Nalda de Piles i Brisca d’Oliva tractaran d’aconseguir la victòria i despedir-se de la competició per la porta gran. Els dos jugadors s’han convertit en les revelacions d’esta competició, si bé el jugador que més ha sorprés ha sigut, Brisca, ja que ha arribat a les semifinals partint des de la primera ronda de la competició, sent mitger. Nalda s´ha convertit en el jugador més jove de les semifinals.

En la gran final, s’enfronten dos dels grans favorits. Mario de Bicorp amb 21 anys jugarà la seu tercera final de l’Individual en esta categoria i espera que a la tercera siga la vençuda. Encara que davant tindrà a un dels jugadors que més ha progressat en la present temporada, Escoto d’Oliva. Va conquistar el Circuit sub-23 de raspall a l’abril i al llarg de l’any ha aconseguit jugar partides de nivell professional, aconseguint el Trofeu Gregori Maians. El jugador de la safor amb 22 anys jugara la seua primera gran final individual de raspall si bé cal destacar que ha disputat algunes finals de la modalitat d’escala i corda, en temporades anteriors. El trinquet de Xeraco decidirà quin es ell millor jugador del mà a mà de la categoria diumenge pròxim.