Salutació del President

José Daniel Sanjuán Martínez - President de la Federació de Pilota Valenciana

Benvinguts a la web de la Federació de Pilota Valenciana, una ferramenta de comunicació que preten acostar, encara més, a tots els aficionats i internautes a la nostra entitat. Esta nova web naix coincidint amb l’estrena d’una nova legislatura. M’agradaria agrair a tots els clubs i estaments el suport que m’han donat per a poder ser president.

Encetem una nova etapa on anem a tindre temps de consolidar totes les accions realitzades en estos darrers anys per ajudar al nostre esport i per a modernitzar la pilota en totes les seues àrees i modalitats. El balanç ha sigut molt positiu. Hui en día en la Federació de Pilota Valenciana va en una única direcció, optimitzant l’esforç de cadascú dels que formem part del nostre esport.

S’han aconseguit resultats esportius molt satisfactoris en totes les categoríes i modalitats, encara que cal continuar avançant per millorar més. Comptem amb una nou equip directiu compromés i amb ganes d’aportar idees i treballar de valent.

Hem tingut un gran any de pilota, amb títols europeus, però sobretot amb una generació de pilotaris carregada d’ilusió. Un dels nostres reptes ha sigut integrar a la dona en les competicions, i ho estem aconseguit, a poc a poc. Volem, amés que cada jugador professional senta la Federació com a la seua pròpia casa, que se senta emparat.

També encetem la col.laboració i el treball amb una nova Conselleria, la de Governació, una clar compromís de la Generalitat per reforçar el paper de la pilota, i del que estem convençuts que va a influir per que el nostre esport siga una inequívoca senya d’identitat de tots els valencians i valencianes.

No vullc oblidar-me en este esforç comú, una menció molt especial, per als nostres patrocinadors, claus fonamentals per a escriure en majúscules el nostre present i el futur.

José Daniel Sanjuan Martínez
President de la Federació de Pilota Valenciana