En l'Edicom-Interpobles de Galotxa Montserrat i Beniparrell apunten a la final

12/11/2018

El cap de semana passat va viure les primeres partides de semifinals del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

En la eliminatòria de la màxima categoria que enfrontava al campió de la temporada anterior, el Lanzadera Montserrat, amb el Bar Valencia Quart, i que es jugaba en el carrer del club de la Ribera, la victoria era favorable als locals. Óscar, Javier, Carlos i Añó, només deixaven sumar quatre jocs als seus rivals del Quart, Alex, el Xato, Juan Antonio i elBerbis. Amb aquest resultat de 70 a 20, la semifinal pareix clarament favorable als de Montserrat, tot i que el carrer de Quart de les Valls sempre ha estat un fortí on els del Camp de Morvedre pot ser podrien remuntar la eliminatoria.

En l’altra semifinal de primera, jugada al carrer de pilota d’Alfarp, l’Ovocity Marquesat i l’Ajuntament de Beniparrell deixaven el marcador final en un 45 a 70. Un resultat que deixa prou favorable la eliminatòria per als de l’Horta Sud. Els protagonistes de la partida foren, per part de Marquesat, Pau, Nando, Sopetes i Benja, mentre que al Beniparrell jugaren Robert, Hilari, Herrera i Toni. Aquests jugadors oferiren una primera part igualada, fins que els visitants sentenciaven la partida a les acaballes de la mateixa.

Respecte a la categoría juvenil, els joves jugadors de l’escola de Montserrat també apunten a la final, ja que aconseguiren un 20 a 50 en el seu desplaçament a Beniparrell. L’altra semifinal està més en l’aire, ja que el Marquesat va guanyar en casa al Borbotó, pero el 50 a 40 deixa l’eliminatòria oberta per a la partida de tornada que es jugarà en la pedanía de Valencia.

Ja en la divisió de plata l’Autos Meliana B va derrotar als seus companys de club, el Caixa Popular Meliana A, 70 a 45. L’Ovocity Marquesat B va deixar el marcador en un 70 a 45 en el seu enfrontament amb l’Electrofassar Massalfassar. Altre equip de Massalfassar, el Ca Gines B va caure com a local, 40 a 70, en la seua semifinal de tercera davant el Caixa Popular Godelleta B.