Montserrat i Quart guanyen la seua primera partida en l'Edicom-Interpobles de Galotxa

25/09/2018

Tres jornades han hagut de pasar en el Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, per a que el vigent campió absolut, el Lanzadera Montserrat, i el campió de la última edició de l’Autonòmic, Quart de les Valls, sumaren les seues primeres victòries.

En el cas dels defensors del títol de primera, Montserrat, aprofitaren la baixa per lesió del bot titular de Borbotó, Adrian, per a emportar-se els tres punts del seu desplaçament a la canxa de la pedanía de Valencia. La partida va trascòrrer de manera favorable per als visitants al llarg de tot l’enfrontament, quedant el marcador final en un contundent 15 a 70. L’altra partida de la jornada, en la que el Bar Valencia Quart jugava al seu carrer front a l’Ovocity Marquesat, tenia dalt i baixos per part dels dos equips. Els jugadors del Camp de Morvedre s’avançaren en el primer tram, tot i que els visitants es recuperaven i quasi aplegaven al cartró 50, que els haguera permés puntuar. Finalment Quart aprofitava el fet de jugar en casa, i sumava la seua primera victoria, i els tres punts en joc, al quedar-se en 45 la formació del Marquesat. Amb aquests resultats, la classificació canvia, pujant el Quart a la segona posició, i empaten al tercer lloc Montserrat, Marquesat i Borbotó.

Classificació 1ª categoría:
1.- Ajuntament Beniparrell A - 8 punts
2.- Bar Valencia Quart A - 4 punts
3.- Lanzadera Montserrat A - 3 punts
4.- Ovocity Marquesat A - 3 punts
5.- CPV Borbotó A - 3 punts

En la categoría de primera juvenil el Borbotó compta les seues partides per victòries, i suma ja huit punts al seu caseller, després de guanyar en casa el dissabte passat al segon classificat, el Montserrat. Respecte a la divisió de plata l’Ovocity Marquesat B i l’Electrofassar Massalfassar A encapçalen en solitari els seus grups de competició, per davant del Caixa Popular Meliana A i el Viu Faura Les Valls A, respectivament. Son el Caixa Popular Godelleta B i el Ca Gines Massalfassar B els que ocupen els primers llocs en les classificacions dels grups de tercera, mentre que en quarta ho fan l’Electrica de Vinalesa B, el Lanzadera Montserrat B i l’Albuixech B.