Marquesat dona la campanada en El Corte Inglés de Galotxa

16/04/2018

La jornada pasada l’Ovocity Marquesat va aconseguir una sorprenent victòria en el carrer Valencia de Quart de les Valls en la partida d’El Corte Inglés de Galotxa.

La partida que enfrontava al Kiwa Quart i a l’Ovocity Marquesat el dissabte passat es jugaba en el carrer dels primers, i es tancava amb el resultat de 60 a 70. Els visitants formaven amb el rest Pau, Nando, mitger que va ser determinant en la galotxa, Sopetes i el feridor Benja, que ja li ha pres la mida a ferir al carrer Valencia. Ara el Marquesat ocupa el tercer lloc de la taula, un per davant del quart, Faura. Tot i aquesta derrota, l’equip del Camp de Morvedre manté la primera plaça del grup, tot i que ara compartida amb l’Albuixech empatats a 13 punts. Els d’Albuixech varen acomplir els pronòstics, i guanyaren al Lanzadera Montserrat, afavorits per jugar en casa. Els de la Ribera queden ja fora de les places capdavanteres, en la cinquena plaça de la classificació, tot i faltar-los una partida per jugar. El Faura, per la seua part, està situat en quarta posició, gràcies a guanyar dissabte passat a domicili en casa de l’Electrofassar Massalfassar, on el marcador va quedar 35 a 70 per als del Camp de Morvedre. Per completar la jornada, l’Ajuntament de Beniparrell va guanyar al Caixa Popular Meliana en el carrer dels segons. Julian, Herrera, Luis i Toni deixaren en 40, i en la última plaça, als seus rivals de l’Horta Nord.