Beniparrell es suma a la lluita per les primeres posicions en El Corte Inglés

22/05/2017

Una jornada més al Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, i mentre Quart de les Valls i Foios ocupen les dues primeres posicions, hi ha tres formacions que lluiten per les restants places que els permetrien jugar les semifinals pel títol: Faura, Marquesat i, ara, Beniparrell.

La partida de Quart de les Valls va transcòrrer de manera favorable als del Camp de Morvedre, que jugaven en el seu carrer davant Faura. El derby comarcal va ser per a l’equip local, ja que guanyaven 70 a 35, tot i donar bona imatge els visitants, sobretot el seu jugador Llopis. Foios, segona classificat a sis punts del primer, aconseguí tres punts a domicili, després de derrotar 40 a 70 a la formació de Montserrat, que es despenja de les primeres posicions. Ja els tres empatats en el tercer lloc, Faura, Marquesat i Beniparrell, tenien diferents resultats. Mentre que Faura havia caigut en la seua partida, Marquesat derrotava per la mínima al Borbotó, en el carrer de la pedanía de Valencia, de manera que sumava només dos punts. Beniparrell, per la seua part, guanyava en casa al Meliana, deixant-lo en 20, i sumant tres valuosos punts que els permet comptar un total de 21 punts, a l’igual que els seus dos rivals. Albuixech i Massalfassar tancaven la jornada amb una partida que era favorable als primers 70 a 40, mantenint-se els dos en la zona mitja de la classificació.