Foios i Beniparrell donen la sorpresa en El Corte Inglés de Galotxa

02/05/2017

Ja s’ha completat la primera volta de partides en la lliga regular del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, i el Quart de les Valls l’ha completat al capdavant de la classificació.

Nou son les jornades disputades fins al moment en el més gran torneig de la galotxa, i ens han deixat alguns detalls a remarcar. La formació campiona en la temporada 2016, Quart de les Valls, es la gran favorita per a la present edició. Sumen 25 punts i Javi “Moro”, Guillermo, Juan Carlos “Xato”, Bervis i Castillejo continuen amb el mateix gran estat de forma que els va portar a alçar la copa de campions en la temporada passada. El dissabte passat sumaren altra victòria, en aquesta ocasió jugant com a locals davant el Meliana, al qual deixaren en 25. Els segons classificats, a només tres punts de distancia, els jugadors del Foios, aconseguiren una valuosa victòria a domicili davant el Faura, quedant el marcador final 40 a 70, el que permet als de l’Horta separar-se dels tercers en la taula, precissament la formació de Faura. Els del Camp de Morvedre sumen ara 17 punts, empatats amb Marquesat, que va fer valer jugar com a locals davant el Massalfassar, que només va poder sumar cinc jocs en el seu desplaçament al carrer de pilota d’Alfarp. Tot i la derrota, els de Massalfassar no queden lluny de la quarta plaça, ja que sumen 14 punts, un més que Beniparrell, que va sorprendre a Montserrat en el seu propi carrer, i on el resultat de 60 a 70 atorgava dos punts als de l’Horta Sud que els permet assentar-se en la part mitja de la taula. La partida entre Albuixech i Borbotó completava la novena jornada, amb victòria dels primers, que jugaven com a locals, 70 a 25. Amb aquests tres punts es distancien de les places de descens, ocupades de moment per Borbotó i Meliana.