Agost i Benimagrell completen les semifinals de la Copa Generalitat

31/01/2017

Benimagrell va remuntar en la seua eliminatoria davant Sella, i Agost va confirmar la seua classificació davant Quart de les Valls, en les eliminatòries pendents de la 12ª Copa Generalitat Valenciana.

Bicorp, després de derrotar en quarts de final a Massalfassar, es desplaçarà a Benimagrell per a jugar l’anada de semifinals. Els alacantins aplegaven a semis després d’una histórica remuntada davant el Sella. El resultat de la primera partida, 10 a 4, era molt favorable als de la Marina, pero els seus rivals li donaven la volta a la eliminatoria gràcies al 10 a 1 de la segona partida.

Agost, per la seua part, no donava cap marge al Quart de les Valls, i després de guanyar en la primera partida 10 a 3, repetien victòria en la segona, gràcies al 10 a 1 final. La primera cita de la semifinal tindrà lloc en el carrer de pilota d’Agost, on els jugadors locals rebran al potent equip de Parcent.

Ja en juvenils, mentre Benidorm i Montserrat jugaven la primera de les partides de semifinals, que es tancava amb triomf dels alacantins 8 a 1, els juvenils del Benimagrell eliminaven a Sella en quarts, i ara s’enfrontaran amb l’escola de Murla.