Les lesions condicionen el Diputació de València

10/05/2016

El Diputació de València de Frontó per parelles continuava este cap de setmana passat amb la seua huitena jornada, en la que les lesions continuaven presents i de quina manera.

La partida entre La Pobla i Almenara no es podia disputar per la lesió de Fran de Quartell, encara convalescent del seu turmell. A més, a Xest, la partida entre Museros i Quart de Poblet no és va poder acabar, quan el marcador reflectia un 20 a 28 per als de Quart, Enrique, que venia arrossegant molèsties importants durant tota la partida, va decidir parar ja que el dolor era cada vegada més intens, fent que els de Quart sumaren els tres punts. A Moixent es disputava la partida que tancava la jornada, on els locals es quedaven en 25 davant l’equip de Xest.

Una jornada que deixa als dos primers més separats que mai de la resta d’equips, sent La Poble el líder amb 19 punts, pels 18 que tenen els de Xest. Ja molt distanciat amb 11 punts està l’equip de Quart, i amb 9 punts empaten Almussafes i Museros. Almenara en té 6 i Moixent no ha pogut puntuar.

En la segona jornada es disputava el derbi entre els equips de Quart de Poblet, amb victòria per al B per 41 a 36, afavorint així el repartiment de punts, que fa, que el B siga més líder, amb 13 punts. Almussafes B es segon amb 8 punts, mentre que els altres tres equips de la categoria empaten a 6 punts.

En la categoria 3ªA, es va haver de suspendre una partida entre el Moixent B i el C a causa de la pluja. Paterna, el líder de la categoria guanyava per 20 a 41 en el seu desplaçament a Godella per a jugar contra la formació B d’aquest club. La partida entre Godella A i Alcublas A també es suspenia per la pluja.

També afectava l’oratge a la categoria 3ªB, ja que la única partida que es programava en esta categoria, el derbi entre els equips del Tamborí, també havia de suspendre per la pluja.