Quart derrota al Montserrat en la partida de la setmana en El Corte Inglés

18/04/2016

El campió del torneig en el 2015, Montserrat, rebia al guanyador de l’edició del 2014, Quart de les Valls, al que va derrotar el passat any en la final disputada a Faura. La visita dels del Camp de Morvedre al carrer de pilota de Montserrat era la partida més rellevant de la jornada, ja que s’enfrontaven dos dels colíders de la primera categoria del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés.

El 45 a 70 que reflectia el marcador en finalitzar la partida atorgava els tres punts en lliça a l’equip visitant, que aconseguia d’aquesta forma un avantatge important enfront d’un rival directe en la classificació. Aquesta victòria de l’equip de Quart de les Valls desfà el triple empat en la primera plaça del grup. No obstant açò, segueix l’empat en la primera posició amb el Marquesat A, que va vèncer amb contundència, 70 a 10, en el derby disputat en el carrer d’Alfarp als seus companys de club, el Marquesat B.

La tercera posició està ara compartida pel Monserrat i el Foios, que va caure en la seua visita al carrer de Meliana, malgrat puntuar. La baixa del mitger Aucejo va pesar en les files dels de Foios, que es van quedar en 60. Albuixech, per la seua banda, va derrotar al Massalfassar, i s’acosta a la part alta de la taula, sumant ja onze punts, per dotze de Montserrat i Foios. Beniparrell ocupa la sisena posició, amb nou punts, mentre que Massalfassar, amb cinc, Meliana amb tres gràcies al seu triomf de la setmana, tancant la classificació el Marquesat B, que tan sol ha aconseguit dos punts per al seu caseller.

En la divisió de plata els equips de Borbotó i Faura apunten a primera, ja que dominen amb claredat la classificació dels seus corresponents grups. Han aconseguit vèncer en les sis partides disputades, sumant tots els punts en joc. Els dos equips del club d’Albuixech figuren en la segona plaça de tots dos grups de competició, tot i que prop d’ells marxen Quart de les Valls i Borbotó B.