Xest, primer líder del Diputació de València de Frontó

01/03/2016

El passat cap de setmana arrancava el Trofeu Diputació de València – Campionat Autonòmic a la modalitat de frontó parelles.

L’equip representatiu de l’Ajuntament de Xest és el primer líder de la máxima categoria. En partida que es disputava el passat diumenge, al frontó Barón de Xest, els locals aconseguien la victòria davant l’equip de Moixent, format pel veterà Jose i per Jaume, en una partida que no va tindre massa història i des d’un principi va dominar amb facilitat la parella d’Adrián de Museros i Àlex de Paterna i que finalment acabava amb el marcador de 41 a 21.

Altra partida que es resolvia amb prou de diferència al marcador era la jugada el passat divendres a Almenara, entre Ximo i Fran, davant la parella de La Pobla de Vallbona, formada per Moro i Pasqual. Els visitants s’imposaven per un contundent 22 a 41.

La partida de la jornada es disputava als frontons de Quart de Poblet, en dolc que enfrontava als locals, Adrián i Arcusa II contra Víctor (Enrique causava baixa en esta primera jornada) y Lemay, que respresentaven a l’Ajuntament de Museros. Es va disputar una gran partida en la que tots quatre jugadors van buidar-se en la canxa, amb una resolució final de 41 a 37 per als de Quart.

Lideren la competició els de Xest amb 3 punts, empatats amb La Pobla de Vallbona, tercer es Quart de Poblet amb 2 punts i Museros amb un punt és el quart classificat. No han puntuat Moixent i Almenara, ni tampoc Almussafes que tenia descans en esta primera jornada de la máxima categoria.