Comença el Corte Inglés de Galotxa amb victòries del Marquesat, Quart, Albuixech i Foios

22/02/2016

L’edició 41 del Campionat Autonòmic de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, va donar el tret d’eixida en la màxima categoria amb les partides de la primera jornada.

El club vigent campió, Montserrat, rebia al Marquesat A amb un renovat planter, format amb Cesar, Jesus Manuel, Oscar i Pau, no cuallaren del tot en aquesta primera partida oficial, i deixaven escapar la victòria per la mínima davant Pau, Gerard, Sopetes II i Benja. El subcampió Quart de les Valls jugava en casa davant el jove equip de Meliana, i confirmava la seua superioritat en la sea canxa, tot i que els de l’Horta aplegaven a 35, marcador al qual costa aplegar als rivals en el peculiar carrer de les Valls. El carrer de pilota de Beniparrell no va poder celebrar el triomf del seu primer equip en el debut davant Albuixech. Els de l’Horta Nord aconseguien guanyar, tot i que els locals sumaven un punt gràcies a deixar el marcador en el 50 a 70 final. Foios, per la seua part, va assaltar el carrer “Conrado Casanova“ d’Alfarp, guanyant al Marquesat B, per un contundent 15 a 70. Aquest resultat els permet assolir la primera possició, sent el lider momentani de la classificació de primera categoria, empatats al capdavant del grup amb Quart de les Valls.