Guanyen els favorits en El Corte Inglés

08/06/2015

Les victòries assolides pels quatre primers classificats, Montserrat B, Quart de les Valls, Marquesat i Beniparrell, han obert una distància quasi insalvable per als restants equips del grup.

En el cas del capdavanter en solitari, Montserrat B, el seu rival del dissabte li ho va posar molt díficil, ja que Borbotó va aconseguir igualar a 35, i solament a partir d’aqueix moment va poder dominar la formació local, quasi perd un punt en la partida, al reflectir el marcador final un 70 a 45. Cal recordar que en aquest torneig si el perdedor arriba a 50 li lleva un punt al vencedor. Quart de les Valls, per la seua banda, no dona peu a la sorpresa, i va aconseguir vèncer amb solvència al Montserrat A, els jugadors del qual no van poder sumar més que quatre jocs en la seua visita al peculiar carrer de Quart. Marquesat i Beniparrell van aconseguir dues victories, i amb idèntic marcador, 70 a 25, favorable per a aquests dos equips que segueixen empatats en la taula. Mentre que els jugadors del club d’Alfarp saldaven la seua visita a la pista de Foios per a derrotar al primer equip del club local, els de la Horta Sud acollien en el seu carrer al Meliana, cuer del grup, i que quasi compta amb els dos peus en segona per a la pròxima temporada. Va completar la quinzena jornada la partida entre Massalfassar i Les Valls, en la qual els locals van malgastar un important avantatge per a acabar caiguent davant la formació visitant 70 a 65. Aquest triomf pràcticament permet als del Camp de Morvedre salvar la temporada, fugint del fantasma del descens de categoría.