Xest es consol.lida al capdavant

18/05/2015

Una jornada més, l’equip que defensa els colors de l’Ajuntament de Xest continua al capdavant de la classificació, a més, aquest passat diumenge va aconseguir una important victòria davant de la formació de Museros, que era i continua sent el seu immediat perseguidor. Adrián i Alejandro no ho van tenir gens fàcil, després d’un començament dubitatiu per part dels líders, i una eixida a pista dels de Museros, Enrique i Lemay, amb molta solvència, aconseguien els visitants posar en el marcador un 24 al 31 que semblava encarrilava la victòria, però res més lluny de la realitat, ja que Adrián i Alejandro aconseguien sobre posar-se, i de la millor manera possible, fent els 17 punts que els restaven de manera consecutiva, donant la volta al marcador, per finalitzar amb un 41 a 31 final. Suma així tres punts l’equip de Xest, que li posa ja amb 19, mentre Museros, i Quart, els seus perseguidors porten 13.

Precisament els de Quart de Poblet, Adrián i Morales, vencien per 41 a 25 a casa davant Moixent en partida que es disputava el passat dissabte. Caminen recuperant forces els de Quart que davant un inici un poc irregular, semblen refermar-se en les posicions de dalt.

Per la seva banda, el que ara mateix és quart classificat, l’equip d’Almussafes, amb Jordi i Moro, no van poder disputar aquest passat cap de setmana la seva partida corresponent a causa que el frontó d’Almenara es trobava ocupat per part de l’Ajuntament. Ara mateix els d’Almussafes sumen 9 punts, sent quarts, mentre que els d’Almenara són cuers amb Moixent, tots dos amb tres punts. Aquesta partida programada per a la jornada de demà, suposaria, en cas de victòria per als locals una gran dosi d’optimisme de cara a tenir alguna possibilitat d’aconseguir la quarta plaça.

La primera categoria d’entre setmana continua liderada per l’equip de Beniparrell, format per Costa i Ponce, una dupla que s’ha mostrat intractable fins a la data (22 punts), i tot i que ha vençut en totes les seves trobades, no pot despistar-se, ja que trepitjant els talons té al Bar Poliesportiu Massalfassar, que és segon amb 20 punts, això sí, aquests compten amb una partida més disputada. Segueixen en tercera i quarta posició els dos equips de Meliana, el B i l’A, respectivament empatats a 16 punts. I ja pràcticament sense possibilitats d’arribar a semifinals se situen els equips de Vinalesa, Paterna i Electrofassar Massalfassar.