El Corte Inglés es possa al día amb el liderat de Montserrat i Marquesat

07/04/2015

El cap de setmana passat, en el qual els equips participants en l’Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa descansaven pel paró de les pasqües, es van disputar les partides pendents de les anteriors jornades, marcades per les pluges.

Montserrat B, Marquesat, Quart de les Valls i Beniparrell s’avancen en la taula, situant-se en les primeres posicions que atorgarien passar a semifinals en aquesta primera categoria. En el cas dels actuals capdavanters, Montserrat B, van viure un còmode triomf a casa enfront del cuer, Meliana, que està acusant la joventut dels seus integrants en aquesta exigent competició. Marquesat, empatat a punts amb Montserrat, va tenir un díficil desplaçament a Beniparrell, i malgrat cedir un valuós punt, en quedar el marcador en 55 a 70, van aconseguir la victòria i dos punts més per al seu caseller, que poden ser d’or al final de la lliga regular. Quart de les Valls, per la seua banda, va fer valdre la seua condició de favorit en disputar en el seu carrer la partida enfront del Borbotó, igual que Massalfassar, que va sumar els tres punts enfront del Montserrat A, i que Foios, que va derrotar en la pista de la Horta als Valls.