Puchol II i Santi guanyen la primera partida de la final del Circuit

15/03/2015

La final del XXIV Circuit Professional ha començat este diumenge en el trinquet Pelayo de València amb la disputa de la primera partida de la sèrie al millor de tres. La victòria ha correspost a l’equip de Vinalesa de Puchol II i Santi, que ha superat al de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Monrabal per un ajustat 60-55.
En els primers compassos els dos equips han fet bona la seua situació en el dau i han sumat des d’esta posició de manera alternativa.
Quan el marcador reflectia iguals a 25 Puchol II i Santi s’han mostrat més eficaços en atac i encara que amb bastant dificultat, la parella s’ha marxat en el marcador en tres parcials (45-30 i 50-35).
Però el trio s’ha mantingut ferm i ha confiat en les seues possibilitats i una vegada superat el sot de joc ha pres la iniciativa per a igualar la contesa, primer a 50 i tot seguit a 55. En l’últim parcial Puchol II i Santi han sumat amb autoritat des del dau.
La final completarà la seua segona partida diumenge que ve en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada. Si Vinalesa torna a aconseguir el triomf, Puchol II i Santi seran els nous campions de la competició més prestigiosa per equips. Però si és el trio de Benidorm el que venç, la final necessitaria d’una tercera partida que també es jugaria a Moncada el diumenge següent dia 29.
Tenint en compte la gran actuació dels dos equips en este primer assalt de la final, la previsió per a la partida del pròxim diumenge és que el trinquet de la Ciutat de la Pilota registre el ple com ha succeït hui en Pelayo.