Quart de Poblet, Alfara de la Baronia i Massamagrell primers campions de galotxa, a València

14/02/2015

Estos equips han aconseguit els títols provincials dels JECV en les categories juvenil, cadet i benjamí en el carrer municipal de Borbotó

La pedania de Borbotó s’ha convertit este cap de setmana en el centre d’atenció de la modalitat de galotxa, ja que hui s’ha disputat la fase final del provincial de València dels “XXXIII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” i demà es disputaran les finals de la “X Copa Generalitat de Galotxa”. Este matí han alçat el títol de campions els equips de Quart de Poblet, en categoria juvenil, que ha guanyat en la final a la formació d’Alginet, per 40 a 25. En la categoria cadet, l’equip d’Alfara de la Baronia ha guanyat a l’equip de Beniparrell B, per 40 a 25. En la final benjamí, l’equip de Massamagrell, ha guanyat a Almussafes, per 40 a 20.

Paco Genovés, junt amb el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de l’àrea de galotxa, Carlos Costa han entregat trofeus, medalles i diplomes als finalistes.