Marquesat i Quart apunten a la final de la Copa de Campions

26/01/2015

Aquest cap de setmana passat es van disputar les partides d’anada de la present edició de la Copa de Campions, i en elles aquests dos equips van prendre un clar avantatge que, a priori, sembla definitiva.

En la semifinal que va tenir lloc el dissabte en la pista de Beniparrell, seu del club de Quart de Poblet per a aquesta edició, els actuals campions del torneig no van deixar molt marge als seus rivals, i malgrat que el marcador és enganyós respecte al joc desplegat per tots els jugadors, la formació de Quart es va anotar el primer parcial amb un ampli avantatge que esperaran fer valdre en la volta. Cal remarcar que el marcador reflectia un 25 a 20 favorable al Quart, però lamentablement per als interessos dels alacantins, fins a eixe marcador van arribar els seus jugadors, que no van aconseguir augmentar el seu comptador de jocs, i que els posa molt costa amunt l’eliminatòria. La plaça de Sella serà on es decidisca si els de la Marina aconsegueixen aplegar a la que seria la seua primera final, o si els de la Horta continuen amb la defensa del títol.
En l’altra semifinal, que es va celebrar la vesprada del diumenge en la pista de Tibi, els locals no van poder reposar-se a la baixa del seu bot titular, Canari, i van caure enfront d’una formació habitual en les finals de galotxa, Marquesat.

I si en la categoria absoluta tot apunta a una final entre Marquesat i Quart de Poblet, en la competició juvenil no hi ha res decidit. En el carrer de pilota de Borbotó, els joves locals van vèncer per tan sol un joc als seus rivals de Massalfassar. Paregut resultat van collir en la pista de Benifaió els jugadors de l’Alginet enfront de l’Algimia d’Alfara, ja que la partida va estar igual de renyida. En aquest cas, un joc perdut pels visitants en el bot es va succeir per un altre també perdut pels locals, sent el 50 a 40 fruit d’un segon parcial sumat per l’Alginet en els últims instants de la eliminatòria.

Semifinals categoria sènior:
CPV Quart de Poblet (Roberto, Pepet, Adrian, Xavi) 70 – CPV Sella (Pau, Jordi, Jesus, Dani) 20
CPV Tibi (Canari, Miki, Isaac, Julio) 10 – Ovocity Marquesat (Angel, Gerardo, Sopetes II, Benja, Migual Antonio) 70