La volta de semifinals marca al Edicom de Galotxa

27/11/2014

Les partides de tornada del XXVIII Campionat Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom, determinaran les finals d’aquesta competició.

Per a la gran final de la categoria absoluta no hi ha cap candidat clar, ja que els quatre equips que van passar a la fase final, Borbotó, Beniparrell, Albuixech i Quart de les Valls tenen opcions. En la primera eliminatòria Borbotó compta amb tres jocs de marge, aconseguits en la victòria de la primera trobada enfront de Beniparrell, però demà haurà d’eixir a per totes en la pista de l’Horta Sud, autèntic fortí per als locals, que hauran de trencar algun joc de l’equip rival.

Per la seua banda, Albuixech va aconseguir vèncer a Quart de les Valls 70 a 45 en la primera partida, però aquesta setmana haurà de confirmar la seua estupenda temporada, i aconseguir aconseguir el cartó 50 en una complicada visita al carrer natural de Quart de les Valls. Complicada tasca per als Lucha, Samper, Samuel i Carlos, per als quals arribar a semifinals ja ha sigut tot un èxit. Els locals tenen la seua millor arma en la perfecta adaptació de tots els seus components al joc clàssic de carrer, on el braç importa menys que la col·locació i la calma a l’hora de cercar el quinze. Per descomptat, tots miraran al cel, ja que el perill de suspensió motivada per la pluja estarà present tot el cap de setmana.