Julio de Vinalesa i Higinio de Massalfassar, primers campions del Individual de Frontó

26/11/2014

Ahir s’obria el foc en les finals del Campionat Autonòmic de Frontó Individual - Trofeu President Generalitat 2014.

Al frontó Baró de Xest, es disputava en primer lloc la final de la primera categoria d’entre setmana, entre Julio del CPV Vinalesa i Carlos del CPV Beniparrell. El de l’Horta Nord es va mostrar molt superior en un principi aconseguint un important avantatge en el marcador tot i que Carlos va reaccionar ja va ser massa tard, i al final, Julio guanyava el campionat per 41 a 26. Molt recolzat va estar Julio durant tota la partida pel nombrós grup de seguidors arribats des de Vinalesa.

A continuació era el torn de la segona categoria d’entre setmana, en este cas els clubs de pilota implicats eren els de Meliana i el de Massalfassar, en una final que protagonitzaven Pepe Orts, conegut com Canelles, i Higinio. La partida va tindre detalls molt bonics per part dels dos jugadors, però va ocórrer paregut a la final de primera, i el resultat va caure del costat d’Higinio per 41 a 27.

Van lliurar els trofeus, l’alcalde de Vinalesa, Julio Martínez, el regidor d’esports de Massalfassar Jesús González i Pedro López, Vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana.