Pasqual de La Pobla i Adrián de Quart, a la final del individual de frontó

17/11/2014

Pasqual de La Pobla i Adrián de Quart de Poblet certificaven este passat diumenge la seua classificació per a la final de la màxima categoria del Campionat Autonòmic de frontó valencià.

Ambdós portaven un considerable avantatge de les partides d’anada, on pràcticament havien certificat el seu passe a la final, Pasqual havia derrotat Adrián de Museros deixant-ho en 26, mentres que Adrián de Quart havia guanyat a Alex per 41 a 25. Amb açò, Pasqual i Adrián de Quart jugaran la final d’esta màxima categoria, l’especial, diumenge 30 de novembre en el frontó Baró de Xest.

A més, este passat cap de setmana es disputava l’anada de semifinals de tres categories. En primera, José de Moixent s’imposava 41 a 31 a Ximo d’Almenara, eliminatòria que es presenta molt oberta per a la volta. Per la seua banda, Dani d’Alginet s’imposava a domicili a Fran de Quartell per 21 a 41, semifinal esta que pareix quasi definida ja. En la segona categoria ja, Nacho d’Estivella perdia a casa per 29 a 41 contra Jaime de Quart de Poblet mentres que Isaac d’Alcàsser s’imposava a Iván, també de Quart de Poblet, per 37 a 41. Molt obertes estes dos eliminatòries que es resoldran el pròxim cap de setmana. En tercera, els locals van fer valdre el factor pista, ja que, Marcelo de Casinos s’imposava en el seu frontó a Javi d’Almussafes, pel marcador de 41 a 33 mentres que Luis de Godella també derrotava a casa a Txetxu d’Alcublas per 41 a 32.

En la quarta categoria un dels finalistes ja ho coneixem i serà Toni de Moixent, el seu rival eixirà de l’eliminatòria entre Rafa d’Alcublas i Xavi de Godella, encara que este últim té peu i mig en dita final, ja que a casa es va imposar per 41 a 16, un resultat pràcticament determinant.

Les categories d’entre setmana disputaran esta setmana les semifinals.