Quart de les Valls opta al Edicom de Galotxa

30/09/2014

Gràcies a la victòria del passat dissabte a Quart de les Valls, el primer equip del club del Camp de Morvedre presenta la seua candidatura al triomf final en la 28 edició del Campionat Interpobles de Galotxa, trofeu Edicom.

Malgrat que els visitants del Massalfassar, que defensen el títol assolit en la temporada 2013, van estar prop de puntuar, el marcador final va ser de 70 a 40, els jugadors del Quart de les Valls van sumar tres valuosos punts en la classificació provisional del grup un de la primera divisió. Aquest triomf els permet avançar al Massalfassar en la taula, que marxa ara empatat a punts amb el Borbotó, després de vèncer 70 a 30 els de la pedania de València a la Mancomunitat dels Valls.

En el grup dos va ser Montserrat qui dió la sorpresa en guanyar 70 a 45, i no cedir ni un sol punt, a un altre dels ferms candidats del torneig, el Beniparrell. Amb aquesta victòria es posicionen una altra vegada dins del grup amb possibilitats d’aconseguir la fase final.