En el trinquet de la Llosa de Ranes contínua la XXI Lliga Professional de Raspall

27/06/2014

Demà a partir de les 18:30 hores en el trinquet de la Llosa de Ranes s’enfrontaran l’equip de Pepe i Coeter II contra el de Moncho, Sanchís i Miravalles en una partida molt important per als dos equips.

L’equip de Pepe ha de confirmar la recuperació que es va observar en la segona partida que van disputar en aquest campionat, ja que en la primera partida únicament van poder sumar un joc en el seu caseller. A més, una victòria els permetria escalar a la primera posició de la classificació i els deixaria en una bona situació per a passar a la fase final del campionat.

Mentre que per a l’equip de Moncho aquesta serà la primera partida del campionat, per tant la partida és molt important per a ells, ja que intentaran començar el campionat amb bon peu i d’aquesta forma atrapar als equips rivals que ja han sumat punts al seu caseller després de les seves primeres partides. A més, l’equip de Moncho intentarà sobreposar-se al desavantatge d’enfrontar-se a un rival que ja ha jugat dos partides, per el que seu equip pot pagar la falta de compenetració i veure’s superat pels rivals. Encara que ells, també arribaran més descansats que els seus rivals, ja que aquestos han jugat dos partides d’una gran exigència en la anterior setmana.

Per tant, tots els factors ens indiquen que els espectadors que es desplacen a la Llosa de Ranes podran observar una partida emocionant i espectacular.

La classificació actual de la primera fase de la XXI Lliga Professional de raspall “Trofeu Diputació de València” és la següent:
1r - Moltó – Canari – 5 pts (2 partides)
2n - Marrahí – Alberto – 3 pts (1 partida)