Museros líder del Diputació de Frontó

31/03/2014

Important jornada la passada en el Campionat Autonòmic de Frontó per parelles – Trofeu Diputació de València. L’actual campió, l’equip de Quart de Poblet, rebia un avís diumenge passat, per part de la formació de Museros. Molt fi i sense distraccions han de caminar, vist ho vist, els de Quart de Poblet per a tractar de revalidar el títol en esta edició.

Adrián i Lemay sucumbien davant de la parella que formen Enrique i Víctor per a representar a Museros. La partida, programada inicialment en el frontó de Quart de Poblet, tal com marca el calendari, va haver de disputar-se finalment, i a causa de les inclemències climatològiques en l’acabat de renovar frontó d’Almussafes. La partida es desenrotllava durant quasi la seua totalitat amb una constant avantatge mínima per als de Museros, fins a arribar a 34, on es produïa l’empat. Posteriorment es produïa també l’empat a 40, per a finalment emportar-se el triomf els de Museros per la mínima. Gran partida la que es va poder veure el diumenge.

D’altra banda, i en partida avançada a la jornada del dijous, l’equip de Benicarló derrotava amb una certa claredat a la primera formació d’Almussafes, Roberto i Jordi, que es quedaven en els 29 punts. D’esta manera, Senar i Cristian sumaven els tres primers punts en el seu caseller particular.

Vilamarxant també aconseguia sumar la seua primera victòria en una partida que no va tindre color de principi a fi, el resultat de 41 a 18 deixa ben clar la superioritat d’Aragó i Morales sobre Christian i Dani. Estos resultats provoquen que Museros siga líder amb 8 punts, seguit de prop per Quart de Poblet amb 7. La resta d’equips empaten a 3 punts posant al roig viu la zona baixa de la taula.

La segona categoria seguix el mateix ja que que esta jornada tenien descans, amb la qual cosa, seguix líder Almussafes C en el grup a i Els Valls en el B.

Quatre jornades són les que ja s’han disputat en la tercera categoria. En el seu grup A, i amb totes les seues partides disputades, Canals A s’erigix com el rival a batre, ja que no coneix la derrota encara. Quart de Poblet C domina amb una certa comoditat el grup B, igual que Casinos el C, que vistos els resultats d’estes quatre pimeras jornades, posa peu i mig en les semifinals.

Pel que fa a l’altre gran bloc de competició, les categories que competixen entre setmana, lidera la primera de les seues divisions la formació d’Alfara del Patriarca, amb Pepet i Emilio, actuals defensors del títol, que ostenten sis punts. Molt de prop els seguix Beniparrell amb cinc punts. En segona, Massalfassar és líder del grup A amb cinc punts i Borbotó del B amb cinc punts també. En la tercera d’entre setmana, empaten a sis punts i al capdavant, els equips de Massalfassar C, Vinalesa i Massalfassar E.