Museros y Quart de Poblet lideran el Diputación de Valencia de Frontón

25/03/2014

Després de la segona jornada de competició, els equips de Museros i Quart de Poblet seguixen en el més alt de la classificació en la màxima categoria. Ambdós equips aconseguien la victòria en esta segona jornada, en partides que disputaven com a locals. Els de Museros, Enrique i Víctor, es feien amb els tres punts en joc en el seu envit contra Vilamarxant, que formava amb Aragó i Morales, per un marcador de 41 a 30. Per la seua banda, els de Quart de Poblet, Adrián i Lemay, vencien a un guerrer equip d’Almussafes A, pel que s’alienaven, com de costum, Jordi i Roberto. Al final guanyaven els de casa per 41 a 33, a dos punts quedaven els d’Almussafes de puntuar. L’altra partida en joc en la màxima categoria, enfrontava a l’Almussafes B, amb Christian i Dani, al Benicarló, amb Cristian i Senar, per un més que clar 41 a 19.

En tercera categoria, camina més avançada la competició, havent-se disputat ja la tercera jornada. Són líders, en el grup A, les formacions de Moixent C i Canals que empaten a punts i inclús a tants. Pel grup B, Quart de Poblet C domina de moment amb 7 punts. Casinos, amb ple de victòries i 9 punts, és el líder del grup C.

En les categories d’Entre Setmana, Alfara del Patriarca és líder. Albuixech B i Borbotó lideren els grups a i B, de segona, respectivament, mentres que en tercera Massalfassar i Vinalesa compartixen lideratge amb sis punts.