La lliga de Palma comença amb Tibi al capdavant de la taula

17/02/2014

Tibi comença amb bon peu esta nova edició de la Lliga de Palma - Trofeu Diputació d’Alacant, aconseguint la victòria davant Vall de Laguar per 10 a 4 dins de la primera categoria, fet que enfila als de Tibi a la primera posició, degut als resultats produïts en la resta del grup.

Per una banda, l’empat a 7 produït entre Agost i Murla, en partida que no es va poder acabar per falta de llum. De l’envit a disputar-se entre Calp i Alcoi encara no es té el resultat a la seu federativa.

El grup A de la segona categoria de palma, està liderat per Calp A, Castells i Llíber, amb tres punts cada equip. Segueix de prop, amb dos punts, l’equip de Parcent per un punt que aconseguien els de Benidoleig, sense puntuar esta jornada Poble Nou, Xàbia i Xaló.
Benimagrell, Sella B i Benidorm aconseguien la victòria amb tres punts en esta primera jornada en el grup B i per tant, el liderat. Calp B i Altea es repartien els punts en el seu envit, dos per al local i un per als d’Altea, i amb zero punts es troben a hores d’ara els equips de Relleu, Sant Vicent B i Tibi C.

En el grup C de segona, Sella A, La Nucia i Finestrat guanyaven de manera còmoda els seus partits contra Tibi B, Altea B i Polop respectivament, en esta jornada, en la que descansava l’equip de Benimantell.

Al Grup D, i últim, d’aquesta categoria, Muro és líder després de derrotar 10 a 0 a Xixona, seguit per Sant Vicent A i Tibi A amb el mateix número de punts. Sella B i Agost eren els altres dos equips derrotats de la jornada. En aquest cas Crevillent era la formació que descansava.