Borja de Laguar i Víctor de Meliana campions d'One Wall a Xaló

03/05/2011

El poliesportiu de Xaló va acollir les finals a causa de la climatologia del cap de setmana. La fase final va ser de gran nivell i igualtat de tots els jugadors que van demostrar que podien quedar campions qualsevol de tots ells, al final Borja de Laguar i Víctor de Meliana van ser els campions sub-18 i sub-23 d’One Wall. La tònica de la competició ha sigut l’emoció de totes les partides i com a Xilxes tot es va decidir per detalls, en una modalitat molt atractiva per als esportistes.

En la categoria sub-18 no hi havia un gran favorit clar, aunque si hi havia diversos jugadors que en la primera fase havien aconseguit moltes victòries com Juan de Pedreguer, Borja de Pedreguer i Vicente de Foios. La segona fase va ser una demostració del gran nivell dels jóvens i la igualtat entre tots ells, en 9 de les 12 partides que es van disputar es van resoldre per una diferència de cinc o menys punts. Al final el premi va ser per a Borja de Laguar, un dels jugadors més regulars en totes les modalitats de joc i que en els últims anys ha millorat notablement el seu nivell. Juan de Pedreguer un altre dels jugadors destacats es va haver de conformar amb la segona plaça després de realitzar una gran competició. Marc de Monserrat que havia vençut en totes les partides de la lligueta de la segona fase va ser quart després de perdre per un sol punt davant de Juan de Pedreguer i posteriorment davant de Sergio de Massamagrell que va completar una gran competició. Vicente de Foios després de ser la revelació de la primera fase es va haver de conformar de ser octau en la seua primera participació en una fase final.

8. Vicente Pasqual (CP Foios)

En la categoria sub-23 no va haver-hi sorpreses i els grans favorits van copar les primeres places. Pablo de Sella va ser baixa per lesió. Víctor de Meliana que va ser tercer en 2010 va pujar a la primera plaça. Vicent de Moncofa en 2010 va ser campió, enguany ha seigut segon edició demostrant que és un dels millors. Rodrigo segon en 2010 va ser quart en el present any, mentre que Adrián de Quart de Poblet és el jugador que més llocs millora respecte al 2010, ja que en esta edició ha sigut tercer. Notable ha sigut també la participació de Ángel de Petrer, Penalba de València i Cristian de Quart.