Es perfila la final del Diputació de València de Frontó Parelles

04/06/2013

Quart aconsigueix una contundent victòria davant l’equip d’Almussafes mentre que Museros “A” s’imposa al Museros “B” amb un resultat molt ajustat.

La primera part del derbi fraticida de Museros, amb la disputa de les semifinals del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles cau del costat de la primera formació del Club de l’Horta Nord. Aixó sí, el marcador, 41 per 36 fa esbrinar que la tornada no serà gens fàcil per a Adrián i Moro, que haurà de tornar a fer una partida perfecta per tal d’emportar-se el gat a l’aigua. La partida, tingué alternatives al marcador, ja que, després d’un bon començament de l’equip “A”, el seus rivals han aconseguit despertar a temps per aconseguir l’igualada i posterior avantatge de 8 punts en el caseller. A partir d’ahí Enrique i Alejandro van tornar a perdre el timó de l’envit per a finalment perdre per 41 a 36. Molt oberta queda esta semifinal.

L’altra semifinal, la que enfronta els equips de Quart de Poblet “A” i CPV Almussafes “A” pareix molt més decantada. De fet, el marcador de 41 per 21 final pot ser quasi insalvable tenint en compte l’experiència que atresoren Adrián i Lemay, que tractaràn per tots els mitjans que eixe gran avantatge siga definitiu de cara al seu desplaçament a la canxa de la Ribera. També s’ha de dir que la bravura del jugadors d’Almussafes, Jordi i Roberto, farà que els de Quart no puguen baixar els braços abans d’hora.

Pel que fa a la resta de categories, encara no s’ha disputat la partida d’anada de les semifinals, que tindrà lloc este cap de setmana en la gran part d’elles. Éstos són els emparellaments de semifinals de la resta de divisions: