Els últims finalistes assalten el liderat del Corte Ingles

06/05/2013

Les partides d’aquesta última jornada han estat molt interessants, sobretot des del punt de vista de les classificacions.

En el grup A de primera de l’Autonòmic Corte Ingles de Galotxa, Kiwa Quart A, actual subcampió del torneig, i líder del grup, va aconseguir un previsible triomf com a local enfront de la segona formació del club del Marquesat. Un marcador que els jugadors locals van deixar en un més que definitiu 70 a 25. Però el seu màxim rival en el grup, l’Ajuntament de Montserrat, segon i empatat a punts amb el primer, no es va quedar enrere, i va derrotar a un ja descendit Ajuntament de Beniparrell, per un encara més contundent 10 a 70. Va tancar la jornada en aquest grup la partida entre Albuixech i Cajamar Godelleta. Equipo aquest que marxa en tercera posició, i que va perdre les seues escasses aspiracions d’alcançar als primers de la taula, gràcies a la seua derrota en la canxa d’Albuixech. Un 70 a 35 que els deixa a falta de l’última partida per mantenir la seua plaça o perdre-la a mans, precisament, de l’Albuixech, quart amb onze punts, per dotze dels de la Foia de Bunyol.

Electrofassar Massalfassar torna pels seus furs, i recupera el pols quan més fa falta, en les acaballes del campionat. El defensor del títol no va tenir pietat d’un dels, fins a aquesta setmana, més ferms candidats, l’Immobiliària Palanca Foios. Jugant en pista rival, i contra un dels equips millor reforçats del torneig, van vèncer i van convèncer 45 a 70. El que converteix als campions de nou en primers classificats, malgrat figurar empatats a dihuit punts amb Foios. Aquests hauran de confiar que Massalfassar es deixe algun punt en la seua última jornada i vèncer en una última partida que els portarà a casa del tercer, Indufred Quart B, que suma setze punts en el seu haver. Els de els Valls vénen de ser derrotats aquesta setmana per Ovocity Marquesat A en la canxa d’Alfarp. I si venceren a Foios, aconseguirien evitar als dos primers del grup A en l’encreuament de quarts de final. Per la seua banda, i esperant a una carambola que els fique en la fase final, Acero Estudio Borbotó, després de la seua victòria com a local enfront de Mobles Guillen Les Valls, es manté a l’espera d’una punxada del Marquesat per accedir a aquesta quarta plaça que és l’últim bitllet per a quarts.