Godelleta possa en problemes a Quart de les Valls en el Corte Ingles de Galotxa

15/04/2013

Esta jornada del Campionat Autonòmic de Galotxa ha estat marcada per les sorpreses. En el grup A de primera categoria l’equip de Godelleta va estar a tan sol un joc de vèncer al complicat carrer de Quart de les Valls. I això que van tindre fins i tot tres jocs d’avantatge. Però finalment els locals van vèncer in extremis, sumant dos punts que els permeten mantenir-se al capdavant de la classificació. Però ja no ho fan sols, Montserrat empata amb ells a catorze punts, gràcies a la seua contundent, 15 per 70, victòria a domicili enfront del Marquesat B. Tancant aquest grup el triomf local de l’Albuixech, en el duel de cuers, fins a aquesta setmana, en el qual es va imposar a Beniparrell 70 a 35.

En el grup B d’aquesta categoria absoluta va haver de tot. El campió Massalfassar va aconseguir guanyar en la seua partida a Les Valls 70 a 40. Però no sense certs dubtes que es mantenen en esta formació, que hauran de dissipar si volen optar a revalidar el títol. Borbotó, després de la seua victòria enfront de Massalfassar l’anterior jornada, fou derrotat 55 a 70 per Quart de les Valls B, en una partida en la qual partien com a favorits, ja que jugaven al seu carrer. Va tancar la jornada la visita del Marquesat A a la pista de Foios, espectacular partida sobre el paper que no es va donar al terreny de joc. Ambdues formacions han estat dissenyades per aconseguir el torneig, però els locals van vèncer amb comoditat, 70 a 15, mantenint d’aquesta manera l’empat en la primera posició amb Massalfassar.