Museros A i Quart de Poblet A líders del Diputació de València

26/02/2013

Després de la primera jornada del Campionat Autonòmic de Frontó per parelles, les parelles de Museros “A” i Quart de Poblet “A” són les formacions líders de la màxima categoria.

Museros “A” aconseguia la victòria a casa davant Caixa Popular Canals “A” molt abultada, sobre tot, per la lesió que va patir José durant el transcurs de la partida. A la fí, l’equip de l’Horta Nord guanyava 41 per 8 i sumava d’aquesta manera els tres punts en joc. També sumava tres punts el Quart de Poblet “A” al derbi que l’enfrontava a la formació “B” del mateix club, guanyant per 41 a 30. Per l seua part, Almussafes “A” queia derrotat a casa davant la formació “B” de Museros, aixó sí, els locals arribaven a 35 punts, fet que fa que sumen un punt pels dos que s’emportaven els visitants.

En la segona categoria, lideren el grup “A” els equips d’Almussafes “C” i Quart de Poblet “C” que aconseguien la victòria amb els tres punts. Al grup “B”, els líders són Arrea-li Bona Benicarló “A” i Coop. Elèctrica Vinalesa “A”.

Pel que fa a la divisió de bronze, Almussafes “D” i Museros “D” comparteixen el liderat al grup “A”, mentres que Estivella s’erigeix com líder en solitari del Grup “B”.

La categoria més apretada després de la primera jornada es la quarta, que presenta un triple empat en la primera posició entre els equips d’Alcublas, Borbotó “B” i Caixa Popular Meliana “H”.

Molt bé han començat la competició en la categoria juvenil els equips d’Almussafes i Sport Base Moixent, que han resolt els seus compromisos de manera solvent, els primers deixaven en 14 a Benicarló i els segons deixaven en 20 l’equip de Quart de Poblet. Molt interessant es presumeix la categoria juvenil d’enguany.

En les categories d’entre setmana, Bicorp lidera la primera categoria, mentre que Ajuntament de Massalfassar i Cajamar Godelleta fan el propi en la segona.