05/04/2009

LIMAR EL PUIG I QUART DE POBLET RECUPEREN EL POLS AL "TROFEU DIPUTACIÓ DE VALENCIA", DE FRONTO PER PARELLES

Victòries importants de dos dels equips favorits per estar en la gran final de la màxima divisió del frontó valencià , que enguany es disputarà  a la localitat de Xest.

Limar El Puig, va derrotar a domicili a la formació de Caixa Popular Canals, per un marcador molt abultat, 12 a 41, en una gran actuació dels jugadors de El Puig, Salva i Montesa, que varen pasar per damunt de José i Xavi.

Quart de Poblet A, els campions dels últims anys han derrrotat a la formació de Enave Paterna, per un marcador de 41 a 23. La jove formació de Paterna encara no coneix la victòria a la mà xima divisió.

La formació de Caixa Popular Museros, continua là­der, empatat amb la formació de Limar El Puig, amb 5 punts, amb 2 victòries i 1 derrota, de prop el segueix, Quart de Poblet A, amb 4 punts i 2 victòries.