15/11/2009

ADRIàN DE MUSEROS I PASQUAL DE LA POBLA DE VALLBONA DISPUTAREN LA GRAN FINAL DEL" TROFEU DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA" DE FRONTÓ INDIVIDUAL

Finalment no es va produir cap sorpresa en les partides de volta de la mà xima categoria del XXIII Trofeu Diputació de València de frontó Individual, i els jugadors que van guanyar en l’anada es van classificar per a la gran final de la modalitat.

En la partida de Quart de Poblet, Lemay apunt va estar de donar la sorpresa i els aficionats van han disfrutat d’allò més, per l’emoció de l’avantatge adquirit pel jugador cubà , que va aconseguir un avantatge de 3 jocs, que va augmentar a 4 jocs i pareixia que es podia donar la remuntada, i en el tram final de la partida, vaem observar un 35 per 15, amb servici per a Pasqual, que va aconseguir, per a accedir a la gran final, i perdre la partida de volta per 40 a 20. Lemay va demostrar que el resultat de l’anada només va ser un mal resultat per la falta d’adaptament al frontó. Pasqual per la seua banda ha patit en la partida per encontrar-se amb problemes gà strics.

En la partida disputada a Museros, el gran favorit Adriàn de Museros va passar com un cicló i va eliminar amb gran contundència a Montesa d’El Puig, per un resultat de 40 a 0, i demostrant que tal vega es troba en el millor moment de la seua carrera esportiva, ja que ha guanyat contra un gran rival en els dos partides. Les dos partides van omplir a rebentar els frontons de l’Horta Sud i Horta Nord, demostrant el gran interés de les partides.

Esta setmana es firmarà  el conveni de col·laboració entre “El Club Pilotaris Amics del Frontó d’El Puig” i la Federació de Pilota Valenciana, concretament el dimecres 18 d’octubre, 20’00 hores, en la localitat de “l’Horta Nord”. Com sempre El Puig es prepara per a albergar la final més important de la modalitat, amb una final inèdita entre dos jóvens jugadors que es troben en un gran moment de forma.